Easy CSS Drop Down Menu Css3Menu.com


Easy CSS Drop Down Menu Css3Menu.com

WEEKENDJE WEG

Het is ook mogelijk om voor een weekend of een vakantie met uw paard bij ons te komen. Pensionstalling per nacht € 30,-.

Hotel de Roskam Sandton Hotel de Roskam - Arnhemsestraatweg 62 - 6991 JG Rheden - Tel 31 (0)26 4971277
Dit uniek gelegen hotel biedt een sfeervolle en gezellige locatie voor elke gelegenheid. De mooie ligging aan de Veluwe, aan de voet van de Posbank, de ruime opzet en de goede bereikbaarheid maken het hotel zeer in trek bij gasten die in Sandton Hotel De Roskam willen genieten van de omgeving.

Camping BeekhuizenBuitenplaats Beekhuizen – Nationaal Park Veluwezoom (NIEUW), Bovenallee 1 - 6881 AJ Velp - tel +31 (0)6 20 11 11 38

Kamperen in ruime lodgetenten of Pods (luxe trekkershutten) met allemaal privé-sanitair*. Naast de gloednieuwe, volledig ingerichte verhuuraccommodaties (slechts 27 in 2016) is er ook een klein pop-up restaurant en bescheiden activiteitenaanbod. Buitenplaats Beekhuizen ligt midden in Nationaal Park Veluwezoom (aan de voet van de Posbank) en toch vlakbij vele voorzieningen. Stap uit je dagelijkse routine en beleef de natuur, rust en ruimte op de mooiste plek van Nederland.

www.buitenplaatsbeekhuizen.nl info@buitenplaatsbeekhuizen.nl